Zynk bygger din Hemsida & Webbplats anpassad för dina behov

Hemsidan är din fasta punkt i den digitala världen

En väl fungerande hemsida är en viktig del i ditt varumärkesbyggande. Oavsett om du har en stor butik på ”fina gatan”, en lagerlokal i ett industriområde eller arbetar som konsult utan fast adress, så behöver du en fast punkt i den digitala världen. En webbplats som alltid är tillgänglig för din målgrupp – dygnet runt, året runt. Din webbplats skall vara lätt att hitta för de som söker just det du erbjuder. Och den skall vara lätt att använda, både för besökaren och dig själv.

Vi hjälper dig att synas i det digitala bruset

Du är inte ensam på nätet. Sedan augusti 1991, då den första webbplatsen såg dagens ljus (Zynk gjorde sin första hemsida 1995), har det hunnit bli många fler. Redan år 2014 passerades den magiska gränsen 1 miljard (1 000 000 000) aktiva webbplatser och antalet växer med ca 4-5 st nya per sekund!

Med tanke på den stora mängden webbplatser som finns där ute, är det avgörande att din webbplats struktureras, utformas och förses med relevant innehåll så att sökmotorerna (Google) kan och vill visa vägen till just din plats på webben. Ett arbete som grundläggs redan vid analysen och planeringen, och som sedan bör finnas med som en återkommande punkt på dagordningen under hela webbplatsens livstid.

Din webbplats kommer aldrig att bli klar

Men det är heller inte meningen. Se din webbplats som en levande organism som regelbundet behöver pysslas om, tillföras ny energi och rensas från gammalt skräp. Med en bra planering blir inte dessa uppgifter betungande. Zynk finns alltid till hands för att stötta och hjälpa – även efter leverans. Med ett serviceavtal, som utformas individuellt för dig, hjälper vi till med det du inte kan eller vill göra själv.

Den digitala världen innehåller mer än webbplatser

Det finns många andra sätt att visa sin digitala närvaro. Populära kanaler är sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube etc. En djungel av utbud kan man tycka. Zynk hjälper dig att välja rätt strategi anpassat till din verksamhet.

E-postmarknadsföring är ett kraftfullt verktyg du bör ha med i din digitala verktygslåda. Det är ett snabbt, effektivt och billigt sätt att upprätthålla kommunikationen med din målgrupp. Tillsammans lägger vi upp en plan som passar dig. Med färdiga mallar och viss automation blir ditt liv som digital marknadsförare effektiv och enkel, utan att ta alltför mycket av din dyrbara tid.


Zynk har byggt hemsidor och webbplatser sedan 1995


Hemsidor & Webbplatser

Zynk bygger moderna mobilanpassade hemsidor och webbplatser för företag och orgsanisationer.

KONTAKTA ZYNK

E-handel & Webbshoppar

Zynk bygger lösningar för e-handel anpassade för varor och tjänster

B2B | B2C

KONTAKTA ZYNK

Webbaserade Speciallösningar

Zynk bygger speciallösningar för onlinetjänster

Felanmälan | CRM Medlemsregister

KONTAKTA ZYNK

Digital Marknadsföring

Zynk hjälper dig att synas på nätet med smart kostnadseffektiv marknadsföring.

SEO | SEM | E-post
Sociala Medier

KONTAKTA ZYNK

Referensobjekt

Nedan ser du ett urval av Zynks webbprojekt. Se mer i portföljen >>>