Odd Fellow 114 Göteborg – webb

Odd Fellow 114 webb
  • Odd Fellows Brödraloge 114 Göteborg – Odd Fellow Orden är en religiöst och politiskt obunden, världsvid organisation med gamla traditioner. Norden är sedan länge Odd Fellows starkaste fäste och Sverige intar en ledande ställning. Här verkar för närvarande 285 broder- och systerloger, med sammanlagt över 40.000 medlemmar. I Göteborg med omnejd finns det tolv Brödraloger och fyra Rebeckaloger.

    Brödralogen 114 Göteborg har sin hemvist i det vackra Ordenshuset på Vasagatan 9. Verksamheten i Odd Fellow fokuserar på några viktiga områden. Ett sådant handlar om ”etisk fostran”, en strävan att bli ännu bättre medmänniskor. Detta tar sig bland annat uttryck i våra ceremoniellt genomförda gradgivningar. Dessutom ägnar vi oss åt att hjälpa nödställda medmänniskor – inte minst barn i stort behov av stöd.

  • Uppdraget –att skapa en modern responsiv webbplats med en publik del samt en del för medlemmarna, skyddad med inloggningsfunktion. På webbplatsen kan besökarna läsa om Odd Fellow i allmänhet och Brödralogen 114 i synnerhet. Bakom inloggningen finns bl.a. ett system för diskussionsforum, interna kontaktfunktioner och en kalender med anmälningsfunktion för möten och andra aktiviteter.
  • CMS – WordPress, responsiv webbplats med medlemsfunktioner

Dela